Jandarmii maramureseni le explica elevilor si parintilor riscurile infractionalitatii la scoala

"10 PENTRU SIGURANTA"  Jandarmii maramureseni, dedicati  in desfasurarea campaniei "10 pentru Siguranta!", campanie de informare si prevenire in unitatile de invatamant si zonele adiacente

Campania se va desfasura in sistem integrat alaturi de Institutia Prefectului  Judetului Maramures, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures,  incepand cu data de 07.09.2019, pe parcursul a 10 zile. Astfel, jandarmii, alaturi de celelalte structuri specializate, vor fi prezenti, maine, 07.09.2019, la centrul comercial Vivo din municipiul Baia Mare, dar si duminica, 08.09.2019, la festivalul traditional -Targul Cepelor din Asuaju de Sus.

Scopul acestei campanii este acela de a creste gradul de informare a elevilor, parintilor si profesorilor in legatura cu riscurile infractionalitatii din unitatile de invatamant.

De asemenea, luni, 09.09.2019, cu ocazia inceperii noului an scolar, jandarmii vor fi prezenti la festivitatile de deschidere in 8 unitati scolare, atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

 

Informatii furnizate de IJJ Maramures

Un sofer incepator a ajuns cu bmw-ul intr-un stalp
Citeste
Numarul de cazuri de rujeola din Romania a depasit 18.200
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.