Jandarmii maramureseni, cu daruri la o familie cu 14 copii din ferneziu

A devenit deja o traditie ca, in preajma marilor sarbatori religioase, jandarmii maramureseni sa sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sarbatorii religioase dedicata Sfantului Ierarh Nicolae facatorul de minuni, ne-am propus sa aducem un strop de bucurie unei mame vaduve si celor 14 copii minori ai sai, astfel ca ne-am deplasat la domiciliul acestora, in cartierul Ferneziu din Baia Mare.
Ajutorarea acestora a fost posibila prin implicarea personalul inspectoratului, care a contribuit cu: haine, incaltaminte, rechizite scolare, electrocasnice de orice fel, precum si alimente neperisabile.
Nu am fost singuri in acest demers. Ni s-au alaturat profesori si elevi ai Colegiului National ,,Mihai Eminescu" din Baia Mare, care au considerat ca este de datoria lor sa-i ajute pe alti copii de Mos Nicolae.


Inspectoratul de Jandarmi Judetean ,, Pintea Viteazul" Maramures multumeste elevilor, parintilor si profesorilor din cadrul Colegiului National ,,Mihai Eminescu" din Baia Mare, care au sustinut aceasta campanie, prin participarea la aceste activitati si credem ca, prin efortul comun, vom reusi sa aducem o raza de lumina in viata acestor copii.

Carburanti mai ieftini: a fost eliminata supraacciza
Citeste
Peste 1.000.000 de persoane din grupele de risc, vaccinate antigripal pana la 1 decembrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.