Jandarmii maramureseni, alaturi de elevi la inceputul noului an scolar

Jandarmii maramureseni au participat astazi, 09 septembrie a.c., la deschiderea anului scolar 2019-2020, alaturandu-se elevilor, parintilor si profesorilor la festivitatile dedicate primei zile de scoala.

Astfel, jandarmii maramureseni au transmis, prin intermediul reprezentantilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures, mesajul adresat elevilor din invatamantul preuniversitar, aflati la inceputul unui nou an de studiu:

"Intrucat s-a participat doar la cateva scoli si licee din municipiul Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus si Borsa, dorim sa transmitem gandurile noaste bune tuturor elevilor, celor care se afla in pragul inceperii unui nou an scolar, asigurandu-i de intreg sprijinul nostru.

Astazi marcam momentul deschiderii noului an scolar 2019-2020, moment prielnic pentru jandarmi pentru a ura celor mai mici cetateni, precum si parintilor si profesorilor, cat mai multe succese si realizari, obiectivul final fiind o educatie demna pentru convietuirea in societate.

Suntem alaturi de dumneavoastra, unii in dubla calitate, de jandarmi, dar si de parinti, pentru a va asigura de intreg sprijinul nostru, iar la nevoie vom raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor, pentru crearea unui climat optim de siguranta, necesar desfasurarii activitatilor educative.

Pentru Jandarmeria Maramures, siguranta in unitatile de invatamant constituie o prioritate si in acest an scolar. Vom continua derularea de activitati pentru cresterea gradului de securitate, atat in incinta unitatilor de invatamant si zonele adiacente, cat si pe traseele de acces catre scoli.
Jandarmeria Maramures va ureaza sa aveti parte de un an scolar plin de reusite, cu rezultate deosebite la invatatura, in care sa acumulati cat mai multe cunostinte care sa va modeleze caracterul si sa va pregateasca pentru viata! Mult succes!".

Descinderi in cartierul sasar din baia mare
Citeste
Etapa a treia din trei seriile de Liga a 4-a si seria de Liga 5
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.