Jandarmii asigura ordinea publica in cadrul marsului absolventilor Facultatii de Litere din Baia Mare

EVENIMENT  Vineri, 7 iunie, UTCN Centrul Universitar Nord Baia Mare, organizeaza marsul absolventilor Facultatii de Litere. Activitatea va incepe la ora 11:00 si se va desfasura in municipiul Baia Mare pe traseul strada Victoriei – B-dul Unirii – Sala Sporturilor "Lascar Pana".

Pentru ca aceasta manifestare sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, se vor afla cu precadere in zonele si arterele intens circulate, urmarind identificarea si monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant precum si monitorizarea si descurajarea grupurilor de persoane care tulbura ordinea si linistea publica.

Jandarmeria Maramures solicita cetatenilor sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej, sa evite conflictele de orice natura si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine.

In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta "112".

 

Informatii furnizate de IJJ Maramures

Trei masini au fost facute praf: una dintre ele a ajuns in sant, pe plafon
Citeste
Avertizare nowcasting in Maramures! Cod galben de averse, vijelii si grindina
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.