Jandarmeria Maramures recruteaza candidati. Unde si cum te poti inscrie, afla AICI

SI TU POTI DEVEN JANDARM!  Jandarmeria Maramures continua campania de promovare a profesiei militare si de recrutare a candidatilor pentru institutiile militare de invatamant. Campania se adreseaza tinerilor absolventi de liceu si vizeaza cresterea interesului acestora pentru o cariera militara. In acest scop, personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane, continua desfasurarea activitatilor specifice, sunt distribuite tinerilor pliante cu institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si sunt prezentate diverse alte materiale care sa stimuleze interesul acestora fata de oferta educationala.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures recruteaza candidati pentru concursul de admitere, organizat de institutiile de invatamant  care pregatesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2020, astfel :

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, invatamant de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 190 locuri. Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, invatamant de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 170 locuri .

 

DEPUNEREA CERERILOR  SI DOSARELOR DE RECRUTARE

Cererile de participare/fisele tip de inscriere pentru admiterea la scolile postliceale ale M.A.I., vor fi depuse pana la data de 15 noiembrie 2019.

Dosarele de recrutare ale candidatilor la scolile postliceale ale M.A.I.   se depun la sediul I.J.J. Maramures pana la data de 02 decembrie 2019.

Relatii suplimentare se pot obtine de pe site-urile institutiilor de invatamant si la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures, Baia Mare, b-dul Unirii nr. 34, sau telefon 0262/277779, interior 24557  sau 24535.

 

Informatii furnizate de IJJ Maramures

Strugurel, leopard si mandarin, la plimbare cu o masina neinmatriculata si cu numere false
Citeste
Investitii la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei. Suma este consistenta
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.