JANDARMERIA MARAMURES: Actiuni preventiv-educative desfasurate in 30 iunie

Jandarmeria Maramures, in colaborare cu Biroului de Siguranta Scolara, cu Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures si cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Maramures, au derulat ieri inca o activitate preventiv -educativa , in zona localitatii Cicarlau, in mijlicul naturii in cadrul taberei organizate de Asociatia ,, Cercetasii Muntilor”. Jandarmii le-au oferit copiilor prezenti la activitate informatii despre importanta adoptarii unui comportament adecvat, responsabil si prosocial. De asemenea, cei mici au primit si sfaturi practice din partea jandarmilor montani cu privire la felul in care trebuie sa se pregateasca pentru o excursie pe munte.
Totodata, colegii politisti le-au reamintit copiilor despre importanta respectarii legilor, oferindu-le recomandari in cazurile in care siguranta le-ar putea fi afectata, iar reprezentantul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Maramures le-a expus acestora riscurile la care se supun in cazul consumului de alcool, tutun sau substante interzise.
Copiii au avut multe curiozitati, iar oamenii legii au fost incantati sa le ofere raspunsuri.

Jandarmii maramureseni asigura ordinea publica la Festivalul Folcloric de la Miresu Mare
Citeste
ACTUALIZARE/ ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV azi-noapte in Tautii Magheraus! O persoana in COMA si alte doua ranite dupa ce un sofer fara permis a "zburat" cu Audi-ul peste DN1C si prin curtea unei case direct in albia raului Nistru
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.