ISU MARAMURES: CEREMONIE DE DEPUNERE JURAMANT SI TRECERE IN REZERVA

Astazi, la sediul ISU Maramures a avut loc o ceremonie in cadrul careia cinci subofiteri, elevi din cadrul Scolii de Subofiteri Boldesti au depus juramantul, iar opt subofiteri din cadrul Detasamentelor Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Sectiei Viseu de Sus, au trecut in rezerva.

Ceremonia a fost condusa de col. Baltaru Pavel, inspector sef, care le-a urat mult succes celor cinci elevi veniti in practica la ISU Maramures si de asemenea, le-a multumit celor opt "tineri" pensionari pentru intreaga activitate depusa in randul celei mai frumoase arme, cea a pompierilor militari.

Tot astazi, plt.adj.sef Ardelean Cristian a trecut in corpul ofiterilor, in urma examenului sustinut, ca ofiter specialist I, la compartimentul Achizitii. Colectivul pompierilor maramureseni le ureaza tuturor multa sanatate si pensie lunga. Si, bineinteles, celor mai tineri pompieri, mult succes in cariera aleasa!

Articolul ISU MARAMURES: CEREMONIE DE DEPUNERE JURAMANT SI TRECERE IN REZERVA apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Paulina Masna la U Cluj. Dinamo vrea jucatori de la Minaur
Citeste
IJJ Maramures: 21 elevi jandarmi aflati in stagiu de practica au depus juramantul militar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.