Isi creste singur fetita de 4 ani dupa ce mama i-a parasit, fara loc de munca sau locuinta

CAZ IN BAIA MARE   Caz incredibil scos la iveala de un cetatean, in municipiul Baia Mare. Un barbat, fara loc de munca sau un domicilu stabil, e nevoit sa isi creasca fetita in varsta de 4 ani in conditii extrem de grele, numai el stie cum, dupa ce mama copilului i-a parasit cand acesta avea numai 7 luni.

Nicu, barbatul in cauza, a avut parte de greutati inca de la varste fragede, fiind crescut la casa de copii. Pe fetita sa o cheama Giulia si, in ciuda faptului ca viata nu a fost la fel de darnica cu ea ca si cu alti copii, e foarte intelegatoare si bine educata.

Singurul lucru pe care l-a cerut Nicu a fost un loc de munca pentru a-si putea creste fiica. Loc de munca pe care, cu ajutorul lui Cristian Zodila, cel care i-a publicat povestea pe reteaua de socializare Facebook, dar si a unor baimareni cu inima mare care au sarit imediat in ajutorul acestuia.

Va redam mai jos, integral, mesajul publicat de Cristian:

"Am gasit de munca pentru Nicu, iar de maine va fi angajat . Multumesc tuturor pentru implicarea in ai gasii un loc de munca. BAIA MAREGiulia, un puiut de om abandonat de mama la doar 7 luni. Tatal ei, Nicu, un baiat crescut la casa de copiii, o creste cum poate si stie el mai bine. Nu au o locuinta sigura, dorm pe unde apuca. Nu are un loc de munca neavand un domiciliu stabil. Munceste cu ziua pe unde apuca. Bani putini, greutatile se tin lant de ei. Mi-a frant inima cand Giulia l-a intreaba pe tatal ei: "Tati, daca avem ce manca si deseara, suntem bogati"? N-am putut sa raman surd la greutatile lor. Rog pe aceasta cale, daca cineva din Baia Mare sau din inprejurimi, l-ar putea ajuta cu un loc de munca, i-as ramane profund recunoscatoar. Asta este tot ceea ce a cerut Nicu, un loc de munca ca sa poata sa o creasca pe pitica. Orice ajutor din partea voastra cu haine, mancare sau orice altceva credeti ca ar fi de folos s-ar bucura tare mult de toate. Momentan sunt in siguranta cu ajutorul oamenilor cu suflet".

Vom reveni detalii despre modul in care, cei care doresc, in pot ajuta pe Nicu si pe fetita sa.

ActualMM

Contabilul primariei oncesti trimis in judecata de procurorii dna
Citeste
Amenda de 11
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.