Ipj maramures vine cu precizari intr-un caz de la viseu de sus

Urmare a articolului aparut in mediul online, cu titlul "EXCLUSIVITATE: A CERUT AJUTOR LA 112 DUPA CE I-A FOST FURATA MASINA DIN CURTE. POLITISTII DIN VISEU I-AR FI TRIMIS LA PLIMBARE", pentru corecta informare a opiniei publice, mentionam ca starea de fapt este dupa cum urmeaza:

La data de 28 iulie, ora 14.57, Politia Viseu de Sus a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca, din curtea unui imobil situat pe strada Valea Vinului din oras, o persoana a sustras un autoturism.
In baza sesizarii si a investigatiilor efectuate de politisti, in jurul orelor 15.10, autoturismul a fost depistat in trafic, pe directia Viseu de Sus – Moisei. Politistii au efectuat semnalul regulamentar de oprire si au identificat la volanul autoturismului o femeie in varsta de 21 de ani din Moisei. Dupa ce i s-a adus la cunostinta motivul opririi, femeia a declarat ca a avut acceptul concubinului ei, care este fiul proprietarului, de a folosi autoturismul in scop personal, aspect confirmat de acesta.
In cauza a fost intocmit in aceeasi zi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul a fost imediat indisponibilizat la sediul Politiei orasului Viseu de Sus.

In acest context precizam ca afirmatiile relatate in articol, conform carora "insa curios, vehiculul ramane tot in posesia persoanei reclamate. Se pare ca politistul chiar ar fi apelat telefonic persoana care a facut reclamatia si care solicita sa se ridice bunul dar omul legii nu ar fi acceptat si ar fi lasat-o tot asupra faptuitorului" precum si cele conform carora "nu s-a dispus nicio masura, nu s-a deschis niciun dosar" sunt complet false.

Subliniem ca de fiecare data cand au fost solicitate aspecte cu privire la activitatea institutiei noastre s-a asigurat cu celeritate accesul liber si neingradit la informatiile de interes public.

Citeste si EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: A CERUT AJUTOR LA 112 DUPA CE I-A FOST FURATA MASINA DIN CURTE. POLITISTII DIN VISEU I-AR FI TRIMIS "LA PLIMBARE". CE SPUNE IPJ MARAMURES

Maramuresenii pot deveni lucratori de tineret
Citeste
Masina criminalului, suspectata in dosarul disparitiei Luizei Melencu, se arata in raportul MAI catre CSAT si Iohannis. DIICOT a mintit?
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.