Ionut de la isu maramures a sarit in ajutorul ranitilor de la caseiu

In aceasta dimineata, plt.maj. Ionut Ahritculesei, aflat in timpul liber, a sarit in ajutorul victimelor unui accident rutier, produs pe Drumul European 58, pe raza localitatii Coplean din judetul Cluj.

Ionut iesise din tura in aceasta dimineata si se indrepta spre Bucuresti, cand a observat ca pe marginea drumului se aflau doua autoturisme avariate intr-un accident produs cu putin timp in urma.

Fara sa stea pe ganduri, Ionut a oprit sa vada daca poate fi de folos eventualelor victime. Colegul nostru a anuntat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate in autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanti la trafic, pana la sosirea salvatorilor de la I.S.U. Cluj.

"Plt.maj. Ionut Ahritculesei este paramedic-pompier si scafandru-salvator in cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare. Ionut este un profesionist desavarsit, cu o experienta de 14 ani, dar in primul rand un om un suflet mare. Ionut, suntem mandri de tine!", spun colegii lui Ionut.

Citeste si

Vremea si drumurile in 25 ianuarie
Citeste
Impact violent intre un mercedes de 150
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.