Interventie a echipei berggaz si a politiei la un apartament din cartierul unirii

Un echipaj de Politie si o echipa de interventie a societatii Berg Gaz au intervenit in data de 7 septembrie a.c. la un apartament dintr-un bloc din cartierul Unirii din Sighetu Marmatiei.

Locatarii blocului 23 din cartierul sus-mentionat au sunat la firma de distributie a gazului din municipiu si la 112 raportand ca pe casa scarii se simte un miros puternic de gaz.

La fata locului a sosit imediat o echipa de interventie de la Berg Gaz si, mai apoi, un echipaj de Politie. folosind aparatele de masurare din dotare, echipa de interventie a descoperit ca exista pericol de explozie, determinand sursa de scurgere la un apartament din imobil care nu era racordat la reteaua de gaz.

Intrucat ocupantii apartamentului in cauza nu au putut fi gasiti, s-a purces la deschiderea usii apartamentului in lipsa acestora. In interiorul apartamentului s-a gasit o butelie cu defect al carei robinet nu se inchidea complet. totodata, racordul aragaz prezenta deficiente, existand scapari puternice de gaz in incinta bucatariei. S-au deschis geamurile apartamentului pentru a aerisi incinta si butelia a fost transportata in afara imobilului, unde a fost descarcata controlat.

Locatarii din bloc se plang ca nu este prima data cand au probleme cu ocupantii apartamentului in cauza, acestia fiind consumatori puternici de alcool si provocand multe probleme in bloc. In urma cu doar cateva saptamani au provocat un incendiu in propriul apartament.

Daca exista situatii in care locatarii unui imobil simt miros puternic de gaz sunt rugati sa sune la dispeceratul firmei Berg Gaz pentru a raporta problema la numarul de telefon 0262 310 000 – program NON-STOP.

Procurorul din cazul Caracal, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu
Citeste
Carambol pe bd independentei din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.