Intarziere de trei ore la un tren de pe ruta baia mare – bucuresti

O noua zi, alte probleme pe caile ferate. Un tren care venea din Baia Mare spre Bucuresti a avut o intarziere de trei ore dupa o defectiune tehnica la locomotiva. De avarie au fost afectati si zeci de pasageri care au plecat aseara din Capitala spre Constanta. Preluati de aceeasi garnitura, au suferit si ei aceeasi intarziere.

Cursa Inter Regio 1746 trebuia sa ajunga din Baia Mare, prin Brasov, in Bucuresti la ora 19:43. Aceeasi garnitura urma apoi sa plece catre Constanta, la cateva minute dupa ora 20.

Abia aproape de miezul noptii s-a pus insa in miscare. Pe parcursul celor aproape 3 ore oamenii nu au primit nicio explicatie, insa oficialii CFR spun ca de vina ar fi fost pantograful locomotivei care s-ar fi rupt undeva in apropierea localitatii Razboieni.

Navetistii spun ca astfel de incidente apar des.

Probleme similare in Gara de Nord au fost si in urma cu trei luni, atunci cand din cauza unei defectiuni, 1.500 de oameni au ramas blocati pe peroane si in vagoane pret de trei ore. De altfel, Observator a difuzat o serie de reportaje care arata starea jalnica a infrastructurii CFR.

Doua masini dintr-o coloana oficiala, implicate intr-un accident rutier la buciumi
Citeste
Onoare Armatei Romane!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.