Intalniri bilaterale intre Executivul Consiliului Judetean Maramures si presedinti de consilii rationale din Republica Moldova

Prezenti in Maramures la evenimentul ,,Impulsionarea absorbtiei fondurilor europene de catre Republica Moldova" - tara candidata la Uniunea Europeana, presedintii consiliilor raionale Anenii Noi (Ion Vicol), Stefan Voda (Maxim Vasile), Nisporeni (Marcuta Vasile), Glodeni (Cojocari Ion), Ungheni (vicepresedinte Tatiana Lazar) au avut si o intalnire bilaterala cu Ionel Bogdan, presedintele administratiei Judetului Maramures. La discutii au participat si Iurie Calestru, director programe IDEP Moldova, Florentin Tus, presedinte Camera de Comert si Industrie Maramures, Doru Lazar, vicepresedinte Consiliul Judetean Maramures.

Discutiile s-au concentrat pe cooperarea economica, culturala si realizarea in comun a proiectului organizat de Consiliul Judetean in Maramures, in aceasta vara, si anume "Tabara de excelenta in Maramures – PUNTE educationala intre Maramures-Hincesti-Straseni-Ungheni".

De asemenea, presedintii consiliilor rationale Stefan Voda si Nisporeni si-au exprimat intentia de infratire cu Judetul Maramures.

"Multumesc presedintilor consiliilor raionale pentru buna colaborare si deschiderea spre dezvoltarea de noi parteneriate! Ii asigur de toata sustinerea mea si a Consiliului Judetean Maramures", a transmis Ionel Bogdan.

La finalul zilei, oaspetii din Republica Moldova au avut parte si de un tur ghidat in Municipiul Baia Mare, pentru a vedea cat mai multe exemple de bune practici, pe care le pot adopta si implementa pentru a dezvolta comunitatile de peste Prut.

Programul primei editii a Festivalului de teatru ,,Aproape", desfasurat la Teatrul Municipal Baia Mare
Citeste
EXCLUSIV – In urma stirii noastre: Autogara Baia Mare inchisa temporar. Amendati cu 50.000 lei de ANPC si 4.000 lei de DSP
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.