INSTANtA A HOTARAT: Criminalul de pe strada Garii a fost arestat preventiv. A avut discernamant cand si-a ucis fosta iubita

La data de 02.07.2020, Tribunalul Maramures a admis propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 02.07.2020, pana la data de 31.07.2020, inclusiv, a inculpatului X, in varsta de 47 de ani, fara antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de omor, prevazute de art. 188 alin. 1 Cod penal.
Pentru a dispune masura arestarii preventive a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice suspiciunea rezonabila ca acesta, in data de 24 iunie 2020, in jurul orelor 11:30, in timp ce se afla in apartamentul in care locuia cu chirie, i-a aplicat victimei, fosta sa concubina, multiple lovituri cu pumnul si cu o teava metalica, la nivelul fetei si al capului, cauzandu-i leziuni grave in urma carora aceasta a decedat.
Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare.

Citeste si

Articolul INSTANtA A HOTARAT: Criminalul de pe strada Garii a fost arestat preventiv. A avut discernamant cand si-a ucis fosta iubita apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ULTIMA ORA: Dr. Vasile Bonat este noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare
Citeste
Nicolae Strempel, primul erou in halat alb din Maramures care a pierdut lupta cu noul coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.