INFRACtIUNI SILVICE: Transporturi ilegale de material lemnos sanctionate de politistii din Sarasau

Ieri, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau au depistat in trafic un atelaj hipo si o autoutilitara incarcate cu material lemnos.
Astfel, in jurul orei 12.00, pe raza localitatii Campulung la Tisa, politistii au identificat un barbat din comuna care a transportat material lemnos fara documente de provenienta.
Totodata, la ora 19.00, politistii au oprit pentru verificari si o autoutilitara care circula pe D.N. 19 in localitatea Campulung la Tisa. In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 35 de ani din Sighetu Marmatiei iar la prezentarea avizului de insotire a materialului lemnos au constatat ca pe langa cantitatea de material lemnos inscrisa pe documentele de insotire se afla si cantitatea de 1,5 mc de esenta cires.
Ambii barbati au fost sanctionati contraventional, iar cantitatile de material lemnos pentru care nu s-a putut prezenta avizul de provenienta au fost confiscate si predate in custodia Primariei Campulung la Tisa respectiv Ocolului Silvic Sighetu Marmatiei. (foto arhiva)

Articolul INFRACtIUNI SILVICE: Transporturi ilegale de material lemnos sanctionate de politistii din Sarasau apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Avertisment sumbru: Europa sa se pregateasca pentru al doilea val de coronavirus
Citeste
SE INTAMPLA IN BAIA MARE: A intrat intentionat cu masina pe contrasens, s-a ciocnit de un vehicul, soferul caruia l-a luat apoi la bataie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.