INFRACtIUNI SILVICE: Politistii continua actiunile pentru combaterea criminalitatii in Poienile de Sub Munte, Repedea, Ruscova

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au continuat ieri actiunile atat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor silvice cat si pentru identificarea persoanelor care comit fapte antisociale sau pun in pericol siguranta pe drumurile publice.
Actiunea a fost organizata ieri, intre orele 10.00 si 12.00, impreuna cu politisti de frontiera din Sighetu Marmatiei si specialisti silvici.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 7000 de lei. Doi soferi, care nu aveau asigurari, au ramas fara certificatele de inmatriculare ale vehiculelor conduse. De asemenea a fost intocmit dosar penal pe numele unei persoane depistate in timp ce conducea fara a detine permis de conducere.
Tot in cadrul actiunii, politistii au oprit pentru verificari un camion cu care se transporta material lemnos. In urma verificarilor s-a constatat ca datele mentionate in documentele de insotire nu corespundeau realitatii, in sensul in care era transportata o cantitate mai mare de lemn decat cea inscrisa in aviz.

S-a luat masura sanctionarii contraventionale a barbatului care a condus camionul, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amenda in valoare de 3000 de lei, iar aproximativ 5 mc lemn au fost confiscati si predati Ocolului Silvic din localitate.

Articolul INFRACtIUNI SILVICE: Politistii continua actiunile pentru combaterea criminalitatii in Poienile de Sub Munte, Repedea, Ruscova apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

IN BAIA MARE SE FURA ORICE: Dosar penal pentru furtul a trei ghivece cu flori
Citeste
TRASEELE TURISTICE, REDESCHISE – Jandarmii montani din nou pe munte pentru siguranta turistilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.