INFRACtIUNI SILVICE: Furturi de material lemnos la Asuaju de Sus si Botiza

Ieri, 02 septembrie, politistii din Asuaju de Sus au oprit un autoturism pe DJ 193 E pentru control.
In urma verificarilor politistii au identificat la volanul autoturismului un barbat de 40 de ani, din Basesti si au constatat ca acesta a transportat in mod repetat, in baza aceluiasi aviz de insotire cantitatea de 3,7 mc material lemnos.
Barbatul in cauza a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010, iar ca masura complementara a fost dispusa confiscarea intregii cantitati de material lemnos, care a fost predata Ocolului Silvic Ulmeni.
Totodata, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda in timp ce efectuau serviciul de patrulare au oprit pentru control o autoutilitara, pe DJ 186 D din Botiza.
La volanul acesteia a fost identificat un barbat din Botiza care a transportat cantitatea de 3,24 mc material lemnos de esenta fag fara a detine aviz de insotire sau alte documente de provenienta.
Barbatul in cauza a fost sanctionat contraventional, iar materialul lemnos a fost confiscat si predat Ocolului Silvic Dragomiresti.

Articolul INFRACtIUNI SILVICE: Furturi de material lemnos la Asuaju de Sus si Botiza apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE ACTUALMM / EXCLUSIV: MARAMURESUL SALBATIC - Caine legat de picioare si UCIS cu usa de la soba
Citeste
EXCLUSIV: MARAMURESUL SALBATIC – Caine legat de picioare si UCIS cu usa de la soba (VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.