Infractiuni rutiere pe banda rulanta constatate de politisti

In cadrul activitatilor desfasurate pe drumurile publice de pe zona de competenta, politistii din Somcuta Mare au depistat, in ultimele 12 de ore, doua persoane care au comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

In jurul orei 23.30, politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Mogosesti. La volan a fost identificat un barbat de 35 de ani, din orasul Ulmeni, care conducea cu o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe de sange.

La ora 02.20, politistii au oprit un autoturism condus pe D.N.1C. Verificarile efectuate au relevat ca tanarul de la volan, de 25 de ani, din judetul Suceava, avea permisul de conducere retinut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Si-a pierdut libertatea dupa ce a condus sub influenta alcoolului

Ieri, 09 octombrie, politistii Biroului Urmariri au depistat un barbat pe numele caruia Judecatoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii. Baimareanul, de 50 de ani, a fost condamnat la opt luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.
Barbatul a fost depistat si depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Furnizarea apei potabile intrerupta pe o strada din Baia Mare
Citeste
Traficanti de oameni, prinsi de DIICOT
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.