INFRACtIUNI RUTIERE, IN FIECARE ZI: Tanar fara permis si beat, depistat la Somcuta Mare, accident rutier la Farcasa

Azi - noapte, ora 00.34, politistii din Somcuta Mare au oprit pentru control un autoturism care era condus pe strada Republicii din Somcuta Mare.

La volanul autoturismului a fost identificat un tanar de 28 de ani din Salaj, care nu detine permis de conducere.
In urma testarii cu aparatul etilotest, conducatorul auto a avut o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

*****

Ieri, 12 octombrie, ora 12.57, politistii din Farcasa au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 108A, in localitatea Buzesti a avut loc un accident rutier.
La fata locului politistii au identificat un tanar de 24 de ani din Tulcea, care a relatat faptul ca in timp ce efectua lucrari pe marginea D.J. 108A, la santul situat in partea dreapta a strazii, a fost acrosat de o bucata de scandura, care era asezata intr-o caruta tractata de un tractor.
Politistii au identificat utilajul agricol si caruta in cauza care nu aveau montate placute cu numere de inmatriculare.
De asemenea a fost identificat conducatorul utilajului agricol ca fiind un barbat de 40 de ani din Farcasa.
In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg. /l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul INFRACtIUNI RUTIERE, IN FIECARE ZI: Tanar fara permis si beat, depistat la Somcuta Mare, accident rutier la Farcasa apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lucrari in Tara Lapusului: A fost realizata, in numai cateva zile, reprofilarea raului Suciu in comuna Grosii Tiblesului, pe o lungime de 920 de metri (FOTO)
Citeste
COVID-19 in Maramures. 55 de infectati in ultimele 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.