INFRACtIUNI RUTIERE: Depistati de politisti cu alcoolemie la volan, respectiv conducand un autovehicul neinmatriculat

Ieri, la ora 22.00, pe DJ 186C, in localitatea Ieud, politistii Sectiei 2 politie rurala Bogdan Voda au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 55 de ani din localitate.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la Centrul de Permanenta Dragomiresti, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.

Si politistii din Sighetu Marmatiei au oprit azi noapte pentru control un autoturism care era condus, la ora 00:30, pe strada Piata 1 Decembrie 1918 din oras.
La volanul autoturismului a fost identificat un tanar de 32 de ani din municipiu care emana halena alcoolica. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmatiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Totodata, politistii din Seini impreuna cu politistii orasului Tautii Magheraus au oprit pentru control un autoturism care era condus de un barbat de 40 de ani, pe raza localitatii Sabisa.
In urma verificarii documentelor politistii au constatat ca numerele provizorii aplicate pe autoturismul condus de acesta sunt expirate.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Borsa - Actiune impotriva vitezomanilor

Ieri, intre orele 08.30-11-30, politistii din cadrul Formatiunii Rutiere Borsa au desfasurat o actiune pentru depistarea in trafic a persoanelor care nu respecta viteza legala de deplasare pe drumurile publice.
Pe parcursul celor trei ore, politistii au verificat mai multe persoane si au constatat 11 contraventii. Valoarea amenzilor a fost de 8.700 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea a doua permise de conducere.

Articolul INFRACtIUNI RUTIERE: Depistati de politisti cu alcoolemie la volan, respectiv conducand un autovehicul neinmatriculat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tataru: Cred ca ne-am relaxat un pic cam devreme
Citeste
O IAU RAZNA BATRANII: Un octogenar din Somcuta Mare si-a batut sotia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.