Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

"Nu se mai potolesc cu viteza asta!!!" este unul dintre comentariile postate in spatiul public cu privire la accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Politistii au stabilit ca acesta a condus chiar daca nu a detinut vreodata permis de conducere si a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului electric.

Din pacate, politistii identifica zilnic persoane care pun in pericol vietile celor care se afla pe drumurile publice, conducand fara a poseda permis de conducere sau dupa ce consuma alcool.

Spre exemplu ieri, 02 februarie, in jurul orei 16.30 politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe D.N.1C, in localitatea Buciumi. La volan a fost identificat un barbat de 37 de ani, domiciliat in Republica Moldova, care avea permisul de conducere retinut pentru comiterea unor fapte penale.

De asemenea, la data de 01 martie, in jurul orei 22.30, politistii din Seini au oprit un autoturism condus pe strada Crisan din oras. Soferul emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenta Medicala unde i-au fost recoltate probe de sange. Cat alcool consumase? Suficient incat sa fi putut comite in orice clipa un accident: rezultatele au relevat ca acesta avea o concentratie de 1.52 g/l alcool pur in sange.

Cu conducerea in stare de ebrietate, fara permis sau cu viteza excesiva nu te joci! De ce? Pentru ca te joci atat cu propria viata cat si cu vietile celorlalti!

La sighet electronice, biciclete, alimente, la seini flori si martisoare, la sarasau televizoare
Citeste
Politistii din stramtura cerceteaza doi tineri banuiti ca au incendiat un autoturism
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.