INFRACtIUNE SILVICA: Material lemnos confiscat la Suciu de Sus

Ieri, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca, pe D.J. 171, in localitatea Suciu de Sus, se transporta material lemnos fara provenienta legala.
Politistii au identificat o autoutilitara pe DJ. 171, la volanul careia a fost identificat un tanar de 26 de ani, din Lapus angajat al unei societati comerciale.
Acesta transporta material lemnos, iar pentru cantitatea de 7,2 mc lemn esenta brad identificata in plus, conducatorul auto nu a prezentat documente legale.
Politistii au confiscat materialul lemnos pentru care nu s-au prezentat documentele legale, valoarea acestuia fiind de aproximativ 770 de lei si a fost predat Ocolului Silvic Grosii tiblesului.
Reprezentantul legal al societatii comerciale pentru care se efectua transportul a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/ 2010 cu amenda in valoare de 3.000 lei.

Articolul INFRACtIUNE SILVICA: Material lemnos confiscat la Suciu de Sus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

IDENTIFICAT DE POLItISTI: A furat bani dintr-o biserica din Seini
Citeste
CORONAVIRUS: Inca un deces din cauza noul coronavirus in Maramures: al 14-lea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.