Informatii oficiale despre cazul eaton fArcaSa

Avand in vedere informatiile vehiculate in ultima perioada in spatiul public, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures confirma existenta a trei cazuri de infectie cu COVID-19 in comuna la care se face referire.

Pentru prevenirea si limitarea infectiei cu noul Coronavirus agentul economic unde lucreaza doua persoane confirmate a instituit o serie de masuri si de proceduri pentru asigurarea securitatii si sanatatii angajatilor, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si recomandarile primite de la Ministerul Sanatatii.

La societatea comerciala se realizeaza dezinfectia totala a suprafetelor de catre o firma specializata si avizata de catre Directia de Sanatate Publica Maramures. In toate zonele societatii au fost instalate dozatoare cu dezinfectant.

Curtea exterioara a fost dezinfectata zilnic cu solutie ce contine clor, iar in zona halelor de productie au fost amplasate covoare dezinfectante.

La intrarea in societate s-a montat o instalatie de pulverizare cu vapori, cu folosirea de solutie dezinfectanta.

Angajatii sunt monitorizati in privinta starii de sanatate si le este masurata temperatura corpului prin termometrizare digitala. Pauzele de lucru au fost decalate pentru a se evita aglomerarea de persoane. De asemenea, au fost realizate marcajele necesare pentru pastrarea distantei de socializare.

Societatea comerciala a amenajat un spatiu de dezinfectare cu lumina ultravioleta pentru materiile prime. La standurile de lucru au fost montate separatoare din plexiglas pentru delimitarea locurilor de munca, iar angajatii au primit materiale de protectie cu obligativitatea purtarii. In sala de mese, angajatii stau singuri la masa, iar mesele au fost dispuse intercalat si cu pastrarea distantei de socializare.

Au fost afisate regulile de igiena care au fost prelucrate cu toti angajatii.

Fata de masurile in vigoare existente s-au dispus masuri suplimentare prin cresterea numarului mijloacelor de transport pentru angajati in scopul respectarii distantantei sociale si efectuarea dezinfectiei dupa fiecare cursa a mijloacelor de transport.

Vehiculele de transport sunt dotate cu materiale dezinfectante. Angajatii poarta masca de protectie pe tot parcursul transportului de la si dinspre locul de munca. In incinta societatii au fost instalate camere de termoviziune si toti angajatii sunt verificati la intrarea in schimb.

Fiecare angajat a primit vitamine pentru cresterea imunitatii.

Cjsu maramures transmite informaTii false catre cititori
Citeste
303 cazuri noi, total – peste 11
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.