independenta baia mare – sport team baia mare 1-4

Vineri, 12 aprilie, pe terenul din Lapusel, echipa Independenta a avut primul meci de old boys de la infiintare, la finele anului 2018, si merita felicitari ca a marit numarul echipelor de fotbal old boys din Maramures.

Meciul a fost la discretia echipei Sport Team, care fiind mai cu experienta a dominat in mare masura jocul, mai ales in prima repriza, cand a marcat patru goluri prin Bogdan Trif si Sergiu Fagi de trei ori .

Repriza a doua a fost mai echilibrata, cei de la Sport Team lasand mai "moale" acceleratia, ceea ce a dus la marcarea unui gol in min. 75, de catre gazde, prin Mario Bela , si astfel scorul devine 1-4, scor cu care se termina meciul.

Echipa Sport Team Baia Mare le ureaza celor de la Independenta mult succes in meciurile de fotbal old boys si le doreste viata lunga in competitiile sportive de acest gen.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Adriana Nemes si Raul Cormos.

Echipele

Independenta Nicolae Ciociu, Mircea Petric, Florin Ianos, Mario Bela, Andrei Chioran, Cristian Dorca, Cristian Talos, Marius Ciocan, Florin Rus, Cristian Tatar, Bogdan Sache si Gabriel Busecan. Antrenor Doru Uta.

Sport Team: Marius Mihut, Marius Cardos, Gheorghe Mateas, Sorin Bozantan, Virgil Ratiu, Cristian Magurean, Dorin Avram, Marius Hindli, Rares Pop-Popescu, Daniel Luputi, Florin Florea, Daniel Chendrean, Bogdan Trif, Gavrila Alin, Cristian Barbos, Ciprian Coste si Vasile Terec. Antrenor Ioan Marchis.

Ororile exilului: copii romani, lasati la poftele unui preot pedofil, in schimbul intretinerii
Citeste
Vernisajul expozitiei de pictura "Studio ’19", la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.