Inchiriau pe facebook o pensiune din maramures pentru revelion care nu era a lor

La data de 27.11.2019, Politia Maramures s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in data de 26.11.2019, persoane necunoscute au postat pe un site de profil, un anunt prin care ofereau spre inchiriere o pensiune situata in judetul Maramures, pentru o suma de bani insemnata, de 7.000 de lei, solicitand jumatate fin cuantumul ei cu titlu de avans, pentru un pachet de servicii turistice pentru Revelion, incluzand trei nopti de cazare in intreaga pensiune.

In urma aprofundarii verificarilor, s-a stabilit ca fotografiile postate in anuntul de referinta apartin unei pensiuni din alt judet, iar la adresa indicata din localitatea maramureseana functioneaza o alta pensiune decat cele amintite anterior.

S-a constituit un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la inselaciune, in vederea identificarii autorilor si a posibilelor persoane vatamate.

Politia Maramures va recomanda sa verificati cu atentie ofertele de turism existente in mediul on-line si sa folositi site-urile autorizate pentru asemenea rezervari, astfel incat sa nu cadeti victima unor infractiuni de inselaciune. …iar sarbatorile sa ramana asa cum trebuie, adica fericite.

Eurobarometru: Pentru prima data in istorie, cetatenii UE vor ca schimarile climatice sa fie prioritatea numarul 1 a politicienilor
Citeste
Au lasat lucrarea de izbeliste
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.