Incep lucrarile pentru zone de SPA si Agrement Acvatic pe Campul Tineretului

START PENTRU PROIECTUL "STRAND"  Proiectul care prevede transformarea fostului Strand Municipal intr-o zona de SPA si agrement acvatic, mai face un pas inainte. Consiliul local al muncipiului Baia Mare a aprobat in cadrul ultimei sedinte ordinare, indicatorii tehnico-economici care vor sta la baza obtinerii documentatiei necesare edificarii complexului. Odata cu implementarea proiectului de dezvoltare, zona va primi functiuni noi, respectiv va exista o zona de agrement, una sportiva, precum si un perimetru de business.

"Consider ca la finalizarea proiectului care vizeaza refacerea intregii zone, vom avea un complex de  relevanta regionala care va putea concura cu zone de gen din Ungaria, astfel incat municipiul Baia Mare sa-si poata recupera investitia, care in timp va genera veniuri consistente pentru bugetul orasului. Consider ca trebuie sa facem lucrari la ce mai inalt nivel tehnic, tehnologic si estetic cu atat mai mult cu cat o astfel de investitie vine sa energizeze zona istorica a orasului", a aratat primarul municipiului  Baia Mare Catalin Chereches.

Complexul  Socio–Cultural–Sportiv si de Agrement se va intinde pe o suprafata de 3,5 hectare, iar constructia acestuia va incepe in aceasta toamna, urmand ca lucrarile pentru partea exterioara sa fie finalizate in 2020, iar cele pentru partea interioara in 2021.

Tanarul care s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitara a decedat
Citeste
Astazi este ziua internationala pentru prevenirea suicidului. La fiecare 40 de secunde cineva isi pune capat vietii
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.