Incendiu violent in targu lapus

Un incendiu violent a izbucnit la Targu Lapus, la iesirea spre Damacuseni, la fabrica de prelucrare a lemnului Taparo.

Mai multe echipaje de pompieri din localitatile din zona se indreapta spre locul incendiului. Au fost solicitati si pompierii din Baia Mare.

Actualizare – ISU Maramures

Incendiu la firma de prelucrare a lemnului din Targu Lapus. Din primele informatii, ard un ciclon de depozitare a rumegusului si utilaje diverse.

Video: Andrei Bozga pentru www.vasiledale.ro

La fata locului intervin forte de la Pichetul de Pompieri Tg. Lapus – 2 echipaje, 1 echipaj SVSU Tg. Lapus, un echipaj SVSU Lapus, iar in sprijin s-au deplasat doua echipaje de stingere de la Detasamentul de Pompieri Baia Mare.

ACTUALIZARE – ISU Maramures

Pompierii Pichetului Targu Lapus au actionat ieri seara la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o firma de prelucrare a lemnului din oras. Incendiul a fost anuntat putin inainte de ora 20.30, iar interventia s-a finalizat in jurul orei 02.20.

​Flacarile au fost observate intai la un ansamblu ciclon-siloz de depozitare a rumegusului. In ciuda eforturilor celor doua echipaje de stingere cadrul Pichetului de Pompieri Targu Lapus si ale personalului Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta al firmei, incendiul s-a extins la o hala din apropiere. In sprijin s-au deplasat doua echipaje de la Detasamentul de Pompieri Baia Mare.

La interventie au participat si cate un echipaj de stingere de la Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta din Targu Lapus, comuna Lapus si comuna Baiut. La fata locului a fost prezent si echipajul S.M.U.R.D. de prim ajutor, din cadrul Pichetului de Pompieri Targu Lapus.

​In incendiu au ars o hala de productie, in suprafata totala de circa 2000 de metri patrati, utilaje si instalatii tehnologice. La fata locului s-a deplasat astazi o comisie mixta formata din specialisti ai Inspectiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramures si ofiteri ai Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu. Comisia analizeaza mai multe ipoteze, iar cercetarea va fi finalizata printr-un raport tehnico-stiintific.

Mai multe cartiere au ramas fara curent
Citeste
Elevii din ciclul primar, din nou la scoala. Cand primesc urmatoarea vacanta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.