Incendiu la o hala industriala din campia turzii

Un incendiu violent a izbucnit, in aceasta dimineata, la o hala industriala din Campia Turzii. Mai multe echipaje ale pompierilor incearca in aceste momente sa stinga valvataia.

"Se intervine in aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii si doua autospeciale pentru interventii si salvari de la inaltimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperisul halei, pe o suprafata de cca 4000 mp. Interventia este sprijinita si de o autospeciala pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situatii de urgenta al municipiului Campia Turzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anuntate persoane ranite pana in prezent", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj pentru TurdaNews.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 15 E60 la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, judetul Cluj, traficul rutier se desfasoara dirijat, pe un fir, din cauza unor autospeciale de pompieri care intervin la un incendiu izbucnit in imediata apropiere a suprafetei carosabile

Un tanar a sarit in gol de pe un bloc
Citeste
O eleva de 15 ani a cazut de la etajul i al scolii unde invata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.