Incendiu in Casa de Cultura

ALERTA IN BAIA MARE   Un incendiu a izbucnit in urma cu cateva minute in interiorul Casei de Cultura din Baia Mare. Mai multe echipaje de pompieri-militari se afla in aceste momente in drum spre urgenta.

Momentan nu se cunosc detalii despre amploarea incendiului sau daca exista posibile victime.

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informatii, se pare ca nici o persoana nu a fost ranita. Incendiul ar fi pornit in interiorul cladirii, manifestandu-se mai puternic la primul etaj. De asemenea, se pare ca 40 de persoane, printre care 34 de copii, s-au autoevacuat. Cauza probabila a producerii incendiului ar fi o tigara aprinsa aruncata pe unul dintre bannerele din cladire de catre oamenii strazii care isi fac veacul prin zona.

"Incendiul a fost provocat de oamenii strazii care isi fac veacul in zona asta, probabil ca au fumat si au aruncat mucul de tigara si s-au aprins peretii. Sunt bannere si probabil ca ele s-au aprins. Sunt foarte multi oameni ai strazii in zona. Politia Locala ar trebui sa ii ridice. Noi, ca si club, avem asigurare, restul nu stiu daca are Casa de Cultura. Insa, la noi nu s-a intamplat nimic. Interiorul nu ne-a fost afectat", a declarat reprezentantul clubului care functioneaza in Casa de Cultura, potrivit VasileDale.ro.

GALERIE FOTO:

ActualMM

Politist local lovit in fata de un scandalagiu
Citeste
Primar din Maramures: "Nu asa se face politica. Rusine!"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.