Incendiu in cartierul independentei

Un incendiu a izbucnit in cursul zilei de 19 martie la blocul nr. 14 din cartierul Independentei din Sighet. Din primele informatii se pare ca un tablou de sigurante aflat intr-un apartament din imobil s-a aprins, cel mai probabil, ca urmare a unui scurtcircuit.

Locuitorii blocului au sunat la 112 si au raportat ca pe scara blocului este un fum foarte dens, nestiind sa ofere prea multe informatii cu privire la cauza incendiului.

Pompierii din cadrul Detasamentului de pompieri din Sighetu Marmatiei s-au deplasat de urgenta la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma, o autoscara si cu o ambulanta SMURD.

In urma incendiului, tabloul de sigurante a cazut pe usa apartamentului, care a luat foc. La apartamentul respectiv, locatarii nu se aflau acasa, cauza din care a trebuit sparta usa apartamentului. Inainte de sosirea pompierilor, cativa vecini au inceput sa stinga incendiul, stingerea fiind continuata de catre pompieri.

Pompierii au lichidat rapid incendiul cu spuma, avand in vedere ca era vorba de o instalatie electrica. Nu exista raniti in urma incendiului, ci doar pagube materiale.

Sursa Sighet247

Masuri la triajul epidemiologic
Citeste
Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA vine cu informatii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.