INCENDIU IN BAIA SPRIE: Doua persoane intoxicate cu fum dupa ce apartamentul a luat foc

Echipaje de pompieri intervin in Baia Sprie, la un incendiu izbucnit la un apartament din Baia Sprie. Intervine Detasamentul Baia Mare cu 4 echipaje (2 stingere, 1 descarcerare si un echipaj de prim ajutor). La fata locului au fost depistate doua persoane intoxicate usor cu fum, acestea fiind evaluate de echipajele medicale.

Ambele persoane, o femeie si un barbat, vor fi transportate la UPU.

ACTUALIZARE – ISU Maramures

Pompierii baimareni au fost solicitati sa intervina de urgenta pentru lichidarea unui incendiu izbucnit intr-un apartament din orasul Baia Sprie. Detasamentul de pompieri Baia Mare a intervenit pentru lichidarea incendiului cu trei echipaje, doua de stingere si unul de descarcerarea.

De asemenea, spre locul interventiei au fost directionate si doua echipaje medicale, unul de prim ajutor S.M.U.R.D si cel de al doilea al S.A.J. Maramures.

In urma incendiului au rezultat doua victime, un barbat in varsta de 48 de ani si o femeie in varsta de 72 de ani, ambele intoxicate usor cu fum si transportate la U.P.U. Baia Mare de catre echipajele medicale.

Totodata au fost inregistrate si pagube materiale fiind distruse mai multe obiecte de mobilier din bucataria locuintei.

Articolul INCENDIU IN BAIA SPRIE: Doua persoane intoxicate cu fum dupa ce apartamentul a luat foc apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Prima tara din Europa care intra in carantina. Doar cei cu job-uri esentiale vor iesi din case
Citeste
Incendiu la un apartament din Baia Sprie. Doua persoane intoxicate cu fum
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.