Incendiu de vegetatie uscata in zona hovrila

Un incendiu a izbucnit cu putin timp in urma la marginea padurii de la Hovrila.

Pompierii si voluntarii din Somcuta Mare dar si localnici intervin in aceste momente pentru stingerea focului.

Foto Marinel Buhan

ACTUALIZARE: WEEKEND DE FOC

Pompierii maramureseni s-au luptat in acest weekend cu incendiile de vegetatie uscata. In tot judetul Maramures, pompierii militari au intervenit pentru lichidarea a 15 incendii de vegetatie uscata in urma carora au ars aproximativ 60 de hectare de vegetatie si 2,5 hectare de litiera de padure.

Detasamentul Sighet a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta improvizata. Focul a mistuit constructia din lemn pe o suprafata de circa 120 de metri patrati. Dupa lichidarea incendiului s-a gasit trupul carbonizat al unui barbat. Pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit la un tomberon de gunoi. Flacarile au ars circa 2 tone de deseuri menajere.

Garda de Interventie Borsa a lichidat un incendiu izbucnit in camera de zi a unei locuinte. Focul a distrus un pat si diverse materiale textile. Pompierii viseuani au intervenit cu doua motopompe transportabile pe Valea Vaserului, unde o cabana a fost cuprinsa de flacari. A ars constructia din lemn pe o suprafata de circa 200 de metri patrati. Pichetul Targu Lapus a intervenit la Suciu de Sus, unde in holul unei locuinte a izbucnit un incendiu. Au ars circa 2 metri patrati de perete din lemn si 2 metri liniari de izolatie cablu electric. Tot pompierii din Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitaa in Coroieni, iar pompierii din Borsa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in dormitorul unei locuinte. Au ars un pat si un corp de mobila.

Detasamentul Baia Mare a intervenit in Firiza, unde o anexa gospodareasca a luat foc. Flacarile au ars anexa in intregime.

16 persoane au ramas fara permise de conducere in acest weekend
Citeste
Presedintele Iohannis nu este interesat de justitie, ci doar politizeaza justitia!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.