Incendii in baia mare, calinesti, barsana, coltau

In ultimele 24 de ore, pompierii din cadrul ISU Maramures au intervenit pentru lichidarea a sase incendii.

Militarii sigheteni au intervenit la Calinesti, alaturi de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum. Focul a distrus circa 2 metri liniari de scandura de brad si circa 1 metru patrat de sipca de brad.

La Barsana, pompierii sigheteni, impreuna cu pompierii voluntari, au intervenit la un incendiu izbucnit la un adapost de animale. Flacarile au distrus circa 20 metri patrati din acoperisul de lemn, 6 metri patrati de pereti si circa 15 metri patrati de placi din azbociment. De asemenea, in urma incendiului s-au degradat o usa si un geam.

Pompierii Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 2 hectare de vegetatie si 0,2 hectare de liziera.

Militarii baimareni au lichidat 2 incendii. Unul de vegetatie uscata, in urma caruia au ars circa 0,5 hectare de vegetatie si un incendiu in Coltau.

La Coltau, cel mai probabil din cauza unui cos de fum au ars circa 5 metri patrati de acoperis din lemn si 2 metri patrati de tavan, tot din lemn. De asemenea, s-au degradat diverse bunuri din camera de zi.

Militarii baimareni au mai intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca de pe strada Nucului din Baia Mare.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod"
Citeste
Al 13-lea pacient infectat cu coronavirus a murit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.