IncA o victorie Impotriva grupului de impostori condus de iovici care saboteazA prm!

Marius Gh. APOSTOL, presedintele Filialei Judetene Maramures a Partidului Romania Mare, una din cele mai puternice din tara, membru al BP si vicepresedinte al PRM, a repurtat azi o noua victorie impotriva grupului de impostori Iovici – Zbora @ comp. care saboteaza si aduce prejudicii grave PRM de un an de zile!

 

Sa amintim sa Marius Apostol a contestat organizarea si desfasurarea Congresului al VI-lea al PRM din data de 11.11.2017 si a obtinut la Tribunalul Bucuresti respingerea inregistrarii modificarilor aduse la statut, sediu si organele de conducere la congres, pentru abuzuri si grave abateri de la statut. In fata constatarilor Tribunalului si imposibilitatii sustinerii in apel a unor nemultumiri fata de hotarare, cu acte in regula, impostorul Iovici a renuntat la proces in fata Curtii de Apel Bucuresti. Ulterior a incercat sa foloseasca smecherii pentru inregistrarea pe cale necontencioasa a sa ca presedinte interimar si a unui Birou Permanent clandestin, facut ca hotii noaptea din cativa membri de drept ai BP si in rest dintr-o sleahta de prieteni si plescari de ocazie, la care Tribunalul Bucuresti a dispus suspendarea procesului pana la solutionarea definitiva a procesului deschis de adevaratul presedinte interimar Adrian Popescu si B.P. de la 1.10.2016, confirmat statutar de Consiliul National la data respectiva, formula in care s-au organizat si condus alegerile locale si parlamentare din decembrie 2016. Victoria de astazi a lui Marius Apostol vine intr-un proces local, dupa ce grupul Iovici l-a revocat ilegal si nestatutar din functia de presedinte de filiala si i-a retras sprijinul pentru a-i fura mandatul de consilier local la Borsa! Iata ca minciuna are picioare scurte si justitia dupa cateva luni a facut dreptate, respingand facaturile politice josnice de bisnitar ale lui Iovici pentru cativa arginti de la cei din Consiliul local Borsa care nu l-a putut influenta pe reprezentantul PRM sa cedeze prin vot la hotarari grave asupra patrimoniului forestier si imobiliar din zona orasului maramuresean. A aceasta noua victorie a lui Marius Apostol consolideaza pozitia sa de consilier si a PRM in oras, judet si in tara ca partid justitiar, luptator pana in panzele albe pentru dreptate, legalitate si transparenta in gestionarea resurselor publice, pentru democratie si corectitudine in politica romaneasca atat de murdarita de coruptie!

Daca mai adaugam la aceasta infrangere a impostorului Iovici si parasirea saptamana trecuta a grupului de catre Lidia Vadim Tudor, fiica Tribunului, fondator si presedinte al PRM intre 1991 – 2015, nemultumita de nerespectarea angajamentelor si mentinerea PRM in conflicte interne, este clar ca Iovici va ramane fara alti sustinatori din grupul sau clandestin intitulat BPN, rasplatiti cu functii inexistente si promisiuni de recompense substantiale daca reusesc sa vanda cat mai scump partidul altei formatiuni in cautare de sigla si nume cu notorietate nationalista. In aceste conditii, consideram fireasca si normala reintoarcerea acasa a celor cativa membri ai BP si presedinti de filiala ratacitori pana acum cu predicatorii Victor Iovici si Zbora Ciurel prin pustiul imposturii si tradarii intereselor acestui partid si natiunii.

Pe 26 ianuarie 2019 se vor clarifica definitiv apele la sedintele BP si Consiliului National convocate de presedintele si BP legitimi si statutari ai Partidului Romania Mare, astfel incat acesta sa poata intra cu problemele interne rezolvate in campania electorala a alegerilor pentru Parlamentul european. Dumnezeu si justitia apara dreptatea si PRM, cel mai vechi partid nationalist din Romania, lovit de multe ori de cei cu interese oculte si tradatoare pentru poporul roman.

CITESTE SI

 

SEMNAL DE ALARMA: LA PRIMARIA BORSA, PRIN ACTE FALSE, SE INCEARCA INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL INCOMOD

 

CA PREFECT CUM POTI SEMNA CA PRIMARUL? SIMPLU – ACTE FALSE FOLOSITE PENTRU INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL DIN BORSA CE ESTE SI PRESEDINTE DE PARTID

 

 

EXPLICATII DESPRE O STIRE FALSA: Marius Apostol este in continuare presedintele filialei PRM Maramures

 

Caminele CUNBM vor fi sfintite
Citeste
La Sighetu Marmatiei se joaca tenis in plina iarna
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.