Inca doi soferi maramureseni depistati beti la volan

Gradul de siguranta pe drumurile publice scade atunci cand soferii urca la volan si conduc autoturisme, dupa ce au consumat alcool. Din pacate, politistii constata zilnic astfel de cazuri, iar concentratiile de alcool in aerul expirat sunt tot mai mari. Spre exemplu ieri au fost depistati doi barbati care conduceau cu 1.27 respectiv 1.47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Intelepciunea nu vine odata cu varsta. Primul sofer, in varsta de 58 de ani, din Targu Lapus, a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat o cantitate insemnata de alcool, insa a fost depistat de politisti, pe strada 1 Mai din oras. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Celalalt sofer, in varsta de 39 de ani, a fost depistat de politistii din Borsa, aseara in jurul orei 21.00, in timp ce conducea pe strada Libertatii din oras. Testarea cu aparatul eilotest a relevat ca acesta avea o alcoolemie de 1.27 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii soferi au fost condusi la spital, unde le-au fost prelevate mostre de sange. In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Autoturism inmatriculat in Bulgaria, confiscat pentru trafic cu tigari
Citeste
Inca un ordin de protectie emis ieri de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.