IN SFARSIT - Chestorul Ioan Buda (nascut la Cupseni), sef al Politiei de Frontiera, si-a dat demisia (din motive personale, vorba vine...)

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera (nascut la Cupseni, judetul Maramures), a demisionat din functie, dupa scandalul cu miile de romani de la frontiere, care vor sa se intoarca in tara.

"In cursul acestei zile, chestorul general de politie Ioan Buda si-a inaintat demisia din functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de politie Ioan Buda transmite politistilor de frontiera intreaga sa apreciere pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care au dat dovada constant.

De asemenea, chestorul general de politie Ioan Buda multumeste pentru implicare si pentru sprijin tuturor colaboratorilor institutionali, celor din randul societatii civile, dar si organizatiilor profesionale si sindicale ale politistilor.

Articolul IN SFARSIT - Chestorul Ioan Buda (nascut la Cupseni), sef al Politiei de Frontiera, si-a dat demisia (din motive personale, vorba vine...) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 21 mai 2020: 84 cazuri in Maramures (-1 nou), 16 cazuri active, 66 vindecati, 2 decedati; 17.585 cazuri in tara (198 noi), 10.581 vindecati, 1.151 decedati, 203 la ATI
Citeste
REGULI "UITATE" – Credinciosi filmati in timp ce saruta sicriul IPS Pimen, rapus de Coronavirus, in Manastire
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.