In semn de apreciere: Florentin Tus, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Maramures, membru in Colegiul de Conducere, la nivel national! Iata amanunte!

In semn de apreciere: Florentin Tus, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Maramures, membru in Colegiul de Conducere, la nivel national! Iata amanunte!

"Onorat sa ma alatur in calitate de membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Multumesc Adunarii Generale a CCIR si presedintelui Mihai Daraban pentru increderea acordata!", arata Florentin Tus.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani din ultimii 150 de ani. Exponenta a economiei libere de piata, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a contribuit activ la dezvoltarea mediului de afaceri si, implicit, a Romaniei.

In prezent, Sistemul Cameral din Romania este reglementat prin Legea nr. 335 din 2007 privind Camerele de Comert din Romania, completata prin Legea nr. 39/2011. Organizarea actuala se aseamana cu sistemul legii din 1925, cand a existat cate o Camera de Comert in fiecare resedinta de judet, iar acestea erau grupate in jurul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Astfel, Sistemul Cameral din Romania reprezinta reteaua asociativa a mediului de afaceri cu cea mai extinsa reprezentare la nivel national si este singura organizatie prezenta in fiecare judet al tarii. Vezi mai multe AICI!

Camera de Comert si Industrie din Romania (CCIR) are ca presedinte pe Mihai Daraban. Din Biroul de Conducere fac parte patru vicepresedinti, iar alti sase sunt vicepresedinti la nivel de reprezentare. Colegiul de Conducere are mai multi membri de drept, printre care se afla si Florentin-Nicolae Tus, presedintele CCI Maramures. Vezi mai multe AICI! Sediul CCIR poarta numele de CCIR Business Center si se afla la adresaBd. Octavian Goga nr. 2, Bucuresti 030982, Romania, Tel.: 021.319.00.93, Fax: 021.319.00.92. Florentin-Nicolae Tus se afla la carma CCI Maramures din 2018, dupa trecerea in eternitate a fostului director emblematic, Gheorghe Marcas. Florentin Tus a fost reales ca presedinte in 1 iulie 2020. Acesta a fost reales pe o perioada de patru ani. Tot atunci, a fost ales noul Colegiu de Conducere al CCI Maramures, alcatuit din 15 membri. Sediul CCI Maramures se afla in Baia Mare, Bd. Unirii nr. 16. Alte date de contact: E-mail: [email protected], [email protected], [email protected], Telefon: +40-262-221510, 0362-405303, 0728-233908, Fax: +40-262-225794, Web: www.ccimm.ro.

C.T.

Situatia 30 martie Romania: In judetul Maramures pentru toti cei care aleg tara noastra ca adapost se iau masuri! In total 7 ucraineni, trecand ilegal, la noi!
Citeste
Romania va fi lovita de un nou val de praf saharian
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.