IN MIEZ DE NOAPTE: Barbatul din Viseu de Jos care a intrat cu masina in automobilul in care se aflau sotia si fiica lui a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul din Viseu de Jos care a intrat cu masina in autovehiculul in care se aflau sotia si fiica acestuia, a fost retinut in urma cu cateva momente, pentru 24 de ore (ora 23.00). El a fost dus in arestul IPJ Maramures.

In acest caz, in urma cu scurt timp barbatul din Viseu de Jos, judetul Maramures, a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie, raportat la infractiunea de tentativa de omor.

Politistii au spus clar ca acesta a fost& trimis cu propunere pentru tentativa de omor, insa procurorul de caz a decis ca infractiunea de omor sa fie abordata in cadrul infractiunii de violenta in familie.

Amintim ca luni, barbatul a fost filmat cum a intrat cu masina in autovehiculul in care se aflau sotia si fiica sa.

In curusl zilei de vineri, 9 iunie 2023, va fi prezentat magistratilor Tribunalului Maramures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

CITESTE SI:

EXCLUSIV CAZ SOMCUTA MARE: Procurorii baimareni s-au prezentat doar cu un agresor in fata judecatorilor. A primit 30 zile arest preventiv
Citeste
Concurs de Guyas organizat de Asociatia Culturala „Cioltisorul” Ciolt
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.