In izolare cu copilul 14 zile

Situatie halucinanta in Baia Mare. Un tata povesteste prin ce a trecut din momentul in care a venit din Italia si a intrat in izolare la domiciliu timp de 14 zile alaturi de fiul lui in varsta de 14 ani. La prima testare ambii au iesit negativ. Au fost testati a doua oara insa rezultatele au venit la 2 zile dupa ce au iesit din izolare. Tatal negativ, minorul pozitiv! Ce se intampla in aceasta situatie? Greu de spus. Minorul a fost dus cu izoleta la spital, iar tatal lui teoretic e liber sa mearga unde doreste. Cu avizul DSP Maramures. Numai ca in toata aceasta perioada el a stat izolat cu baiatului lui, confirmat pozitiv.

Iata postarea

"Vreau sa stiu DSP-ul asta cu ce se ocupa??? Sunt intr-o mare dilema, adica am venit din Italia pe 12 martie 2020. M-au bagat la izolare impreuna cu copilul meu de 14 ani. Ne-au facut de doua ori testele. Prima oare au fost rezultate negative pentru amandoi. Dupa vreo 7 zile ne-au mai facut un test dar rezultatele nu au ajuns. S-au implinit cele 14 zile de carantina si ne-au dat drumul dar sa mai stam 4 zile acasa izolati. Ok.

La plecare ne-au dat o hartie ca si bilet de iesire in care scria clinic sanatos. Pana aici totul este in regula.

Dupa 2 zile ma suna de la DSP si-mi zice ca baiatul e pozitiv si eu negativ. Mentionez ca eu 14 zile am stat cu el in camera. Pot sa fiu si eu bolnav le-am spus eu.

Stiti ce mi-au raspuns: dumneavoastra sunteti negativ deci stati acasa. Am dus copilul la salvare crezand ca doar pe el il duce la spital. Mi-au spus cei de la salvare sa ma duc cu el pana la spitalul de boli infectioase de pe Lucaciu. Am ajuns dupa 22 seara si mi-au pus 3 intrebari si au zis ca pot pleca acasa. Va dati seama fara declaratie la mine pe jos am venit pana in zona Semiluna.

PROBLEMA E ALTA: OARE CATI SUNT IN SITUATIA MEA CA DUPA 14 ZIlE DE CARANTINA NE DA DRUMUL ACASA FARA ANALIZE CREZAND CA SUNT SANATOS DAR IN SCHIMB SUNTEM BOLNAVI SI CU AVIZ SANATOS CLINIC eliberat de DSP Maramures".

Asteptam un punct de vedere oficial din partea DSP Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Programul ierarhilor in a IV-a duminica din Postul Mare
Citeste
889 decese si 5974 noi cazuri de coronavirus in Italia in 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.