IN COLABORARE CU RAR: Actiuni ale politistilor pe drumurile din Maramures

Politistii Serviciului Rutier Maramures au organizat din nou o actiune de amploare, in colaborare cu specialistii Registrului Auto Roman.

Actiunea, desfasurata la nivel national, a vizat in principal reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defectiunilor tehnice, verificarea respectarii legislatiei rutiere si a modului in care este efectuat transportul in regim taxi.

In cadrul actiunii desfasurate la nivelul judetului nostru, politistii au aplicat 126 de sanctiuni contraventionale pentru neregulile constatate, in valoare de peste 73.000 de lei.

Ca masura complementara politistii au dispus masura retinerii a 11 permise de conducere, a 25 de certificate de inmatriculare si a patru placute cu numere de inmatriculare.

Pentru a nu provoca accidente de circulatie si implicit pentru a nu deveni victime va rugam sa respectati regulile de circulatie si inainte de a porni la drum sa verificati starea tehnica a autoturismului cu care urmeaza sa va deplasati!

Articolul IN COLABORARE CU RAR: Actiuni ale politistilor pe drumurile din Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Sapte pacienti si 13 angajati ai Spitalului Municipal, infectati cu noul coronavirus
Citeste
INUNDAtII IN MARAMURES: Apa a intrat in scoli si gospodarii, mai multe fantani si podete distruse, drumuri acoperite de aluviuni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.