In borsa, o artista de muzica populara si sotul ei atacati cu pietre, agresati fizic si verbal

Pe adresa noastra un cititor ne-a trimis cateva fotografii dar si un mesaj despre un incident petrecut acum trei zile in orasul Borsa, Maramures. Redam mai jos mesajul , cu mentiunea ca incidentul a fost confirmat de IPJ Maramures, politistii deschizand un dosar penal in acest sens.

"Joi, in jurul orei 15.30, Ancuta Timis, impreuna cu sotul ei Ioan Jorza, au fost victimele unui conflict neasteptat. In drum spre casa, masina lor a fost blocata de catre clanul familiei "Vasile Turta" din Borsa. Motivul disputei a fost unul banal. O fata din clanul Turta i-ar fi cerut Ancutei o sma de bani pe care aceasta i-ar fi dat-o cadou de nunta. Ancuta nu a refuzat sa ii dea banii, insa i-a spus ca ii va primi la momentul potrivit, adica la nunta ei. Bineinteles, cei din clanul Turta s-au enervat si au ripostat asupra lor. Cei doi au fost agresati atat verbal cat si fizic. Au fost atacati cu pietre, pumni, picioare. Sotul artistei a ajuns la spital cu leziuni. Vasile Turta impreuna cu fiica lui dau dovada de o salbaticie iesita din comun. Izolarea isi spune cuvantu. Lumea a ramas fara bani si foamea fiind mare, iar acest lucru ii determina sa recurga la violenta.

Politia a fost sesizata dar nu au luat nicio masura de preventie, desi ei au mai multe dosare pe rol. Se pare ca lumea ii poarta frica acestui Clan.

Mentionez faptul ca nu e prima oara cand acestia atenteaza la bunurile lor. In iarna, mai ales de Craciun, o alta masina a artistei Ancuta Timis a fost sparta de baiatul clanului Turta, Vasile" este mesajul primit.

IPJ Maramures a informat ca s-a deschis dosar de cercetare penala in aceasta cauza.

vom reveni

Ei sunt politistii locali din baia mare care i-au dat unei mame ajutor, in loc de amenda
Citeste
Conditiile in care companiile aeriene pot organiza zboruri pentru grupurile de lucratori
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.