IN BAIA MARE SE FURA ORICE: Dosar penal pentru furtul a trei ghivece cu flori

Mai ales in aceasta perioada, florile sunt atractive inclusiv pentru persoanele cu preocupari in domeniile infractionale. Spre exemplu, ieri dimineata, un baimarean domiciliat pe strada Lupului, a sesizat politia ca in seara precedenta, in jurul orei 23.00, persoane necunoscute au patruns in curtea imobilului in care locuieste si de pe terasa, respectiv pervazul geamului, au sustras trei ghivece ornamentale cu flori.

Imediat dupa sesizare, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si au demarat activitati specifice in vederea identificarii persoanelor care au comis fapta. La cateva ore, au fost identificati doi tineri, de 16 respectiv 23 de ani, banuiti de comiterea infractiunii.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii lor activitati infractionale.

Articolul IN BAIA MARE SE FURA ORICE: Dosar penal pentru furtul a trei ghivece cu flori apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Super Liga de rugby trece la formatul primavara-toamna
Citeste
INFRACtIUNI SILVICE: Politistii continua actiunile pentru combaterea criminalitatii in Poienile de Sub Munte, Repedea, Ruscova
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.