IN ATENTIA CITITORILOR: PROTEST PUBLIC - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures si DSP Maramures INTERZISE pe site-ul nostru

Incepand de astazi pe site-rile www.vasiledale.ro, www.baiamare24.ro, www.dejnews.ro punctul de vedere al "autoritatilor" NU VA MAI FI PUBLICAT!!! Nu ne mai intereseaza MINCIUNILE acestora. Totodata nu vom mai publica nicio informatie venita pe grupul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta dedicat jurnalistilor maramureseni.

Aceasta decizie vine dupa ce ieri am adresat pe respectiv grup o "gramada" de intrebari la care NU AM PRIMIT NICIUN RASPUNS! In consecinta, daca CJSU Maramures sau Directia de Sanatate Publica Maramures au de comunicat public orice informatie ii rugam sa se adrese instantelor de judecata pentru a fi OBLIGATI sa le publicam. Multumim pentru intelegere.

P.S. Pentru adeptii "sfaturilor asa ziselor autoritati" ii invitam sa accese site-urile care incaseaza bani pentru "PURTATI MASCA" de la GUVERNUL ROMANIEI.

Comenteaza cu Facebook

Articolul IN ATENTIA CITITORILOR: PROTEST PUBLIC - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures si DSP Maramures INTERZISE pe site-ul nostru apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Replica lui Ciolacu data presedintelui: „Iohannis sa dea un decret si sa desfiinteze PSD”
Citeste
Fotbal. Vineri, 4 septembrie, ACSF Maramures Recea organizeaza selectii pentru categoria 2006-2007
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.