In 28, 29 si 30 iunie poezia e in strada la Street Delivery Baia Mare

VEZI PROGRAMUL  Street Delivery este un festival care isi propune ca in fiecare an sa inchida cate o strada pentru masini si sa o redea oamenilor timp de cateva zile. Totusi, in acest an, Baia Mare a ales ca si locatie Parcul Scriitorilor pentru a le aminti cetatenilor de frumusetea si potentialul locului.

Tema poeziei a dat frau liber imaginatiei organizatorilor principali, Asociatia DEIS, iar baimarenii vor beneficia de o multime de activitati cu influente dadaiste. Printre activitati se numara: recitarea de poezii intr-un spatiu confortabil, scrierea de poezii atat in forma lor clasica, cat si dupa modelul propus de dadaisti, o zona de relaxare creata cu ajutorul celor de la Aramis Feeling si Yoummock Hammocks si o zona destinata copiilor. Baimarenii sunt invitati sa se implice in toate aceste activitati si chiar la crearea decorului caci Street Delivery se construieste in cele trei zile.

La acestea se adauga activitati ale ONG-urilor locale si cateva standuri ale unor vendori. Bineinteles, nu vor lipsi nici concertele:

  • Vineri, ora 20.00 trupa Mes Quins
  • Sambata, ora 20.00 Oigan
  • Duminica, ora 16.00 Dj Silent Disciple

In orasul nostru evenimentul se afla la cea de-a treia editie si a mai avut loc in 2016 si 2017. Editia 2019 este organizata de Asociatia DEIS in colaborare cu City Makers.

 

 

Beatrix Konyves,

Responsabil PR Asociatia DEIS

A donat sange pentru motociclista accidentata si a devenit politista zilei
Citeste
O bucata de acoperis a cazut peste doi baimareni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.