Impuscat de politisti dupa ce a sarit cu toporul la ei

Scandal in aceasta seara langa Biserica Ortodoxa din Sacalaseni. Localnicii din zona au fost nevoiti sa cheme politistii, pentru a aplana un scandal izbucnit intr-o familie.

Oamenii legii ajunsi la fata locului au fost agresati verbal, moment in care barbatul, Grigore F., a apucat o secure si s-a napustit asupra politistilor.

foto: facebook.com

Oamenii legii au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, tragand mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar scandalagiul tot nu s-a potolit, astfel ca l-au impuscat in zona picioarelor, folosind cinci gloante.

Politistii au chemat un echipaj medical SMURD.

Cadrele medicale i-au acordat primele ingrijiri, apoi barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, in acest moment fiind in operatie.

La aceasta ora in Sacalaseni au fost dislocate forte impresionate de mascati din cadrul politiei si jandarmeriei. Totodata, criminalistii, coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, efectueaza cercetari la fata locului.


Actualizare – IPJ Maramures

Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi s-au deplasat in aceasta seara la un imobil de pe raza localitatii Sacalaseni, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca un barbat este agresiv si face scandal la domiciliu.

La vederea politistilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a indreptat inspre politisti cu un topor in mana, amenintandu-i. Dupa somatie, politistii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra barbatului care a continuat amenintarea. Acesta a fost ranit la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care sa-i acorde ingrijiri medicale.

"La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de cercetare, in vederea lamuririi complete a circumstantelor producerii evenimentului. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj", a declarat Florina Metes, IPJ Maramures.

Doi barbati depistati in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice
Citeste
Agresor impuscat de politisti dupa ce i-a amenintat cu toporul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.