Impact violent intre un mercedes de 150

Accident deosebit de grav pe drumul national 1 C Dej – Baia Mare. Un autoturism Mercedes apartinand ATP Exodus Baia Mare a fost implicat intr-un impact devastator cu un vehicul de teren.

In urma impactului violent cele doua vehicule au fost distruse, iar masina de teren a fost aruncata in sant.

Pompierii din Dej si Politia Dej intervin la fata locului.

Traficul rutier spre Baia Mare este blocat.

video: Beni Vaida

Actualizare IPJ Cluj

IPJ Cluj a transmis ca in urma accidentului rutiera rezultat ranirea a 3 persoane. Cauza accidentului – este neadaptarea vitezei in curba periculoasa, de catre conducatorul auto care circula pe directia Dej spre Baia Mare. Acesta a patruns pe sensul opus, intrand in coliziune cu auto care circula regulamentar din sens opus. Persoanele ranite se aflau in auto condus regulamentar.

ACTUALIZARE 2: ISU Cluj

 "O autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD si doua SAJ au intervenit pentru a gestiona o situatie de urgenta, ca urmare a unui accident rutier produs in apropiere de iesirea din localitatea Coplean. Pompierii sositi la locul evenimentului au gasit doua autoturisme avariate si trei persoane ramase blocate intr-unul dintre acestea.

Au fost desfasurate operatiuni pentru descarcerarea barbatului de pe locul soferului si au fost folosite echipamentele speciale pentru a scoate, fara a agrava posibilele afectiuni suferite, doua femei ramase blocate in acelasi autoturism.

Cele trei persoane au fost preluate de catre echipajele medicale si au fost transportate la spital pentru ingrijiri si investigatii de specialitate.

Toate erau constiente si cooperante pe timpul interventiei pompierilor", a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

Ionut de la isu maramures a sarit in ajutorul ranitilor de la caseiu
Citeste
Mercedes facut praf pe DN 1C
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.