Impact violent intre doua autoturisme si un autocar. O minora a fost ranita

ACCIDENT IN LAPUSEL   Un accident de circulatie in urma caruia o persoana a fost ranita a avut loc in urma cu cateva minute la intrarea in localtatea Lapusel.

Potrivit primelor informatii, se pare ca in accident au fost implicate trei autoturisme si un autocar.

In urma impactului o persoana a fost ranita. Echipajele de prim-ajutor si politistii au ajuns la fata locului. Momentan traficul se desfasoara pe un singur sens, coloana de masini intinzandu-se din Recea si pana in Lapusel.

 

Actualizare:

 

Politistii Serviciului Rutier Maramures cerceteaza un accident de circulatie produs ieri, in jurul orei 14.30, in localitatea Lapusel. Din primele verificari efectuate s-a stabilit ca, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta, soferul unui autobuz care se deplasa dinspre Baia Mare, a intrat in coliziune cu autoturismul care circula in fata sa, care, la randul lui, a intrat in coliziune cu autoturismul din fata.

In urma impactului, o minora de 17 ani, pasagera in autoturismul din mijloc, a fost ranita usor si a fost transportata la spital unde nu a necesitat internarea.

Toti conducatorii auto implicati in accident, doi barbati si o femeie, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in toate cazurile. In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

ActualMM

Credit foto: Natan Ionut/Les Ionut

Impact intre trei autoturisme si un autocar
Citeste
Delegati din India au venit in Baia Mare pentru a lua exemplul romanesc in reforma sistemului de protectie a copilului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.