Impact violent in intersectia bd bucuresti cu strada culturii

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare.

In urma impactului violent una dintre masini au fost aruncat-o pe trotuar si s-a oprit direct intr-un stalp.

Conform autoritatilor patru persoane au suferit leziuni corporale, doua fiind incarcerate. Doua dintre victime sunt pietoni care stateau la semafor. O victima este inconstienta si s-a trecut la manevrele de resuscitare.

Echipajele medicale SMURD si Ambulanta sunt in drum spre locul accidentului.

ACTUALIZARE

Conform ISU Maramures sunt 7 persoane implicate in accident din care una refuza transportul la spital. O persoana, se pare pieton, este in continuare inconstienta. Se lucreaza pentru descarcerarea celor doua persoane prinse intr-una din masinile distruse.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Un accident rutier soldat cu ranirea a 5 persoane s-a produs la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare. Primele date au relevat ca soferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului, a fortat intrarea in intersectie si a intrat in coliziune cu alt autoturism.Unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat trei persoane. In acest moment traficul este blocat in acea zona. Politistii desfasoara verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Ieri dupa-amiaza, politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulatie produs la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din municipiu.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca un tanar de 26 de ani, care conducea un autoturism, a patruns in intersectie fara a respecta semnificatia culorii rosii a semaforului electric si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un tanar de 33 de ani.

In urma impactului, autoturismul care a patruns in intersectie fara a respecta culoarea semaforului a fost proiectat pe trotuar. Accidentul s-a soldat cu ranirea conducatorilor auto si a altor cinci persoane, pietoni care se aflau in intersectie respectiv pasageri in cele doua autoturisme. Toate persoanele ranite au fost transportate la spital, iar o femeie de 32 de ani din Baia Mare a ramas internata pentru ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta alcoolului.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

credit foto: Sorin Ratiu

Comenteaza cu Facebook

Rugby: Romania a fost invinsa de selectionata Portugaliei
Citeste
7 victime, dintre care doua incarcerate, la intersectia dintre bd. Bucuresti si strada Culturii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.