Impact violent cu un copac!

Un accident rutier s-a petrecut azi dimineata, din fericire fara victime, doar cu pagube materiale.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 18B, pe Dealul Pietris. Din cauza unei manevre gresite, un sofer a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu masina de copac.

In acest weekend, politistii rutieri si cei de ordine publica au actionat pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere si a faptelor antisociale.

Politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul reducerii riscului rutier pe drumurile nationale, drumurile judetene si in localitati, precum si in vederea impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare.
In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au depistat trei barbati care conduceau autovehicule fara a detine permise de conducere si doi barbati care conduceau in stare de ebrietate. In toate cele cinci cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie propuse masuri legale.
Politistii vor continua actiunile punctuale, in special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din judetul Maramures.

Catalin Chereches anunta proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru Baia Mare in 2019-2020
Citeste
BAtaia e ruptA din rai? 36 de cazuri de violenta domestica, in cursul lunii ianuarie, cu 37 de victime
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.