Impact intre un microbuz condus de un baimarean si un autoturism

Un accident rutier s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza pe DN 19, intre Madaras si Ardud.

Un un microbuz si un autoturism s-au ciocnit si au rezultat 8 victime, 4 din fiecare autovehicul. Toate persoanele sunt constiente si cooperante, dar prezinta diferite contuzii si traumatisme.


Au primit ingrijiri medicale la fata locului si sunt in curs de transportare si predare la UPU Satu Mare pentru continuarea investigatiilor medicale.
La fata locului s-au deplasat 2 ambulante SMURD si 6 ambulante apartinand SAJ, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de stingere.

Avand in vedere numarul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la ora 17:20, la nivelul judetului Satu Mare a fost activat Planul Rosu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor  medicale la fata locului.

Actualizare – IPJ Satu Mare

Un barbat, de 64 de ani, din Satu Mare, conducand un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stanga si a intrat in coliziune cu o autoutilitara care se afla angajata in depasirea regulamentara a sa, condusa de un baimarean. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

785 de pacienti, din care 292 copii, au ajuns la UPU Baia Mare, in doar 3 zile
Citeste
Sportivi maramureseni pe podium la Campionatele Nationale de de Orientare-Schi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.